Aarhus Airport sætter mere solskin på afgangstavlen

Til næste sommer kan østjyderne flyve direkte fra Aarhus til Varna i Bulgarien. Sammen med Balkan Holidays skaber Aarhus Airport en forbindelse til populære feriemål som Golden Sands og St. Konstantin.

Aarhus Airport udvider igen sin destinationsportefølje med direkte fly til Varna i Bulgarien. Varna-flyvningerne går i luften den 16. juni 2020 og er dermed klar til næste års sommerferiesæson.

Det er ikke de eneste sommernyheder, som lufthavnen annoncerer til næste år. Århus Charter præsenterede tidligere på året, at de fra sommeren 2020 supplerer deres sommerkatalog med endnu en ny rute, der flyver direkte til Rhodos i Grækenland. Også flyselskabet DAT er klar til at flyve fra Aarhus til klippeøen Bornholm, og i fællesskab med SAS annoncerede Aarhus Airport i september, at der i sommeren 2020 også kan flyves direkte til Alicante i Spanien og Chania i Grækenland.

– Vores mål er at sikre en ruteudvikling i tråd med passagerernes efterspørgsel, og østjyderne har taget rigtigt godt imod Aarhus Airports udbud inden for ferierejser. Det betyder, at vi skruer op for rejsemulighederne både med nye ruter og ekstra kapacitet til populære feriesteder. Med Balkan Holidays rute til de bulgarske sommerdestinationer, sætter vi således ekstra turbo på feriemarkedet, siger Peer H. Kristensen.

De nye solskinsruter og ekstra flysæder understøtter lufthavnens ambition om at tredoble antallet af passagerer til 1,5 millioner i løbet af de næste fem år.

Flyvningerne til Varna vil være i luften under højsæsonen fra 16. juni til 18. august 2020 med en ugentlig afgang.

Kommentarer är stängda.