Annonce:

Annonce:

Lufthansa ændrer i bestyrelsen

Lufthansa har omorganiseret bestyrelsen. Tre nye ansigter bliver tilføjet og en forlader selskabet i slutningen af året.  

Onsdag præsenterede flyselskabet Lufthansa deres nye direktion for Lufthansa Group, der træder i kraft 1. januar 2020.

– Med den nye direktionsstruktur, der er besluttet i dag, reagerer vi på ændringer i vores miljø og inden for virksomheden. Vi styrker vores kundefokus, øger vores indsats inden for digitalisering og styrker ansvaret for miljøet og samfundet på direktionsniveau, siger Karl-Ludwig Kley, formand for bestyrelsen for Deutsche Lufthansa AG.

Med den nye direktion vil der blive tilføjet bestyrelsesstillingen ”Customer & Corporate Responsibility”, som Christina Foerster, administrerende direktør for Brussels Airlines, får ansvar for.

Harry Hohmeister bliver også en del af den nye bestyrelse med ansvar for koordinering af netværksplanlægning, indtægtsstyring, distribution og salg for alle Lufthansa Groups kommercielle flyselskaber. Gruppen opretter også afdelingen ”IT, Digital & Innovation” med Thorsten Dirks i spidsen.

Fremover ledes afdelingen “HR & Legal” af Michael Niggemann, finansdirektør for Swiss International Airlines. Han kommer til at overtage stillingen fra Bettina Volkens, der forlader selskabet efter fælles aftale.

Kommentarer är stängda.

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.