Annonce:

Annonce:

Hoteller kimes ned til Tour de france-start

Hotellerne i Danmark kimes allerede ned med efterspørgsler på værelser til, når Tour de France kommer til Danmark i 2021.

Blandt andre hoteller har Scandic Hotels allerede modtaget over 100 henvendelser på bookinger i 2021, når Tour de France starter i Danmark.

Det fortæller kommunikationschefen i Scandic, Daniel Kirchhoff til Ritzau:

– Vi har oplevet massiv efterspørgsel allerede, og man skal huske på, at der er to et halvt år til, siger Daniel Kirchhoff.

Scandic har modtaget flere henvendelser på deres hoteller i København og byerne, der ligger tæt på ruten.

Men hotellerne har ikke åbnet for bookinger endnu:

– Vi åbner først for bookinger et år før, så vi har ikke åbent endnu. Men vi kigger på, om vi skal gøre noget særligt i denne forbindelse, siger Daniel Kirchhoff. 

Hoteldirektøren for Munkebjerg Hotel i Vejle, René Aarby Sørensen, melder alle værelser booket natten fra den 3. juli til 4. juli 2021, hvor cykelrytterne skal starte tredje etape.

– Det er så fedt. Det bliver sjovt og en helt enestående opgave at skulle have overnattende gæster fra Tour de France-holdet, siger René Aarby Sørensen til TV SYD.

Første etape i Tour de France 2021 bliver en enkeltstart i København. Anden etape vil være fra Roskilde til Nyborg på Fyn.

Den tredje, og sidste etape i Danmark, starter i Vejle, hvor rytterne skal cykle 170 kilometer, end til de når til Sønderborg.

Kommentarer är stängda.

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.