Tysk hotelkoncern åbner endnu et hotel i København

Den tyske hotelkoncern 25hours Hotels planlægger at åbne et nyt hotel på Papirøen i København.

I februar 2019 underskrev 25hours Hotels lejekontrakten for deres andet hotel i København. Hotellet kommer til at ligge på øen Christiansholm – bedre kendt som Papirøen – og får dermed navnet 25hours Hotel Paper Island.

25hours Hotels blev grundlagt i 2005 af Stephan Gerhard, Ardi Goldman, Christoph Hoffmann og Kai Hollmann. De driver i dag 13 hoteller og åbner også et til hotel i København i 2021.

– Vi ser frem til at arbejde med 25hours Hotels på Papirøen. Holdet omkring Christoph Hoffmann har en meget professionel og på samme tid ukonventionel tilgang, vi allerede fra starten havde kærlighed for. Vi er sikre på, at 25hours ikke kun er for de fremtidige gæster, men også byder hjerteligt velkommen til beboere på Papirøen, siger Klaus Kastberg fra Udviklingsselskabet CØ.

Danske COBE kommer til at være arkitekter for det 128-værelses hotel. Interiørets design giver 25hours til Stylt Trampoli fra Göteborg.

– Som altid hos 25hours skal gastronomi spille en central rolle. Vi vil ikke give for meget endnu, men vi kommer til Papirøen med noget helt nyt, men vi vil stadig samarbejde med partnere, siger Michael End, Managing Director hos 25hours Hotel.

 Ud over restauranten og caféen i stueetagen er der også planlagt en tagterrasse.

Kommentarer är stängda.