Stordalen køber spansk hotelvirksomhed til Spies-gruppen

Petter Stordalens nye nordiske rejsekoncern har købt den spanske hotelvirksomhed AROE, der har flere hoteller i Middelhavsregionen.

Petter Stordalens koncern Strawberry Group og medejeren af Spies-gruppen, Nordic Leisure Travel Group, har opkøbt hotelselskabet AROE.

– Vi er meget tilfredse med, at vi nu har sikret nogle af vores mest populære hoteller for fremtiden og samtidig skabt virkelig gode muligheder for at vokse med nye hoteller i Middelhavsregionen og på De Kanariske Øer, siger Jan Vendelbo, administrerende direktør, Spies.

AROE driver hoteller på Gran Canaria, Fuerteventura, Tenerife, Mallorca og Menorca, og opkøbet omfatter i alt 2194 værelser fordelt på 12 hoteller.

Hotellerne Sunwing Alcudia og Sunprime Waterfront på Mallorca og Sunwing Fañabé Beach på Tenerife samt Sunprime Atlantic View og O.B.C. på Gran Canaria er alle blandt Spies-gruppens absolut mest eftertragtede. Med opkøbet af AROE sikrer Spies, at de hoteller bliver i gruppen på lang sigt, skriver den danske rejsearrangør i en pressemeddelelse.

Kommentarer är stängda.