Annonce:

Annonce:

Scandic opsiger 250 i Danmark

Tilpasser sig ”en ny virkelighed” efter Corona-pandemi.

” Ser vi på den aktuelle bookingsituation, ser det ikke godt ud, hvor vi er langt fra normalt niveau. Vi har igennem mange måneder haft mere end 900 kollegaer hjemsendt på lønkompensationsordningen i håb om et bedre efterår med stærkere efterspørgsel. Som det ser ud nu, bliver det ikke tilfældet.”

Sådan lyder i en pressemeddelelse fra Scandic Hotels, der er den største hoteloperatør på det danske marked. Kæden tilpasser derfor nu aktivitetsniveauet, og varsler kollektiv opsigelse af 250 ansatte.

Kædens danske direktør, Søren Faerber, vurderer dog, at det på et senere tidspunkt vil være muligt at genansætte nogle af de opsagte medarbejdere: ” Jeg håber og vil gøre alt for, at vi kan byde så mange som muligt velkommen tilbage, når efterspørgslen stiger og hotelbranchen og rejsemønstrene har stabiliseret sig” siger direktøren.

Varslingen af de 250 medarbejdere er i første omgang sendt til Det Regionale Arbejdsmarkedsråd, og hotelkæden vil nu indlede forhandlinger med tillidsrepræsentanterne hos de berørte faggrupper.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.