Scandic introducerer allergivenlige værelser

Hotelkæden Scandic bliver verdens første til at introducere standarder for allergivenlige værelser. Det betyder, at gæsterne kan booke et allergivenligt værelse.

Trægulv, ingen dyr på etagen, allergivenlige og parfumefrie produkter. Det kan man forvente, hvis man booker et af Scandics allergivenlige værelser.

Over 150 millioner mennesker lider af en form for allergi. Derfor er allergivenlige alternativer blevet efterspurgt af flere og flere på Scandics hoteller. Det skriver Scandic i en pressemeddelelse.

De nye værelser er en del af Scandics tilgængelighedsstandard, som de lancerede i 2005. Den opdateres nu fra 135 til 159 produkter, hvor en af de nye kategorier er at møde allergikernes behov på hotellerne:

– Vi ser, at flere gæster efterspørger øget fokus på tilgængelighed. Blandt andet kan vi se, hvor vel modtaget vores ”Morgenmad for alle-koncept” er blevet modtaget. Målet er nu, at alle vores hoteller skal kunne tilbyde mindst to allergivenlige værelser inden for et år, siger Magnus Berglund, tilgængelighedsdirektør i Scandic.

Siden 2003 har Scandic fokuseret på at gøre deres hoteller tilgængelige for gæster uanset deres behov:

– Vi arbejder konstant på at finde løsninger, der gør vores hoteller mere tilgængelige. Selvom vi tidligere har været i stand til at tilbyde vores gæster allergivenlige værelser, er vi meget stolte af, at dette nu er en del af vores tilgængelighedsstandard, siger Magnus Berglund.

De er i dag det eneste hotel, der beskriver, hvordan værelserne er tilpasset gæsterne. Deres tilgængelighedsstandard er på alle Scandics hoteller. Den består af 159 point, hvor 105 er obligatoriske for alle hotellerne. De nybyggede Scandic-hoteller skal have alle 159 point.

Kommentarer är stängda.