Annonce:

Annonce:

Scandic-hoteller får klimapriser

Rejseportalen Momondo kårer de mest klimavenlige hoteller i ny undersøgelse.

Ifølge Momondo er Scandic Hotel Aarhus City Danmarks mest klimavenlige hotel, og fire andre hoteller i kæden kåres samtidig på regionalt niveau.

Ifølge Scandic sker kåringen på baggrund af data, som Momondo har indsamlet hos Klimascore.com, som igen får input fra Danmarks Tekniske Universitet og klima-tænketanken Concito.

Momondo Climate Award gives til de hoteller eller konferencecentre, der har den laveste dokumenterede CO2-udledning per hotelgæst. Resultaterne, der er fundet gennem de indsamlede data, bliver gennemgået af et dommerpanel bestående af klimaforskere og branchefolk.

”Scandic Aarhus City udmærker sig ved et mangeårigt arbejde med at reducere madspild mærkbart og tilbyde nye plantebaserede menuer til gæsterne. På energisiden har hotellet omlagt store dele af energiforsyningen til klimavenlige energikilder med blandt andet 240 solpaneler på taget,” begrunder dommerpanelet af klimaforskere og branchefolk kåringen af Scandic Aarhus City.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.