Annonce:

Annonce:

Sælger Skt. Petri for ukendt beløb

Petter Stordalens Choice hotelkæde skal fortsætte driften af hotellet efter frasalg til amerikansk ejendomsgigant.

Choice Hotels, ejet af norske Petter Stordalen, har solgt Hotel Skt. Petri i København. Køber er den amerikanske ejendomskoncern Starwood Capital, som kontrollerer både bolig- og erhvervsejendomme for mere end 70 mia. dollars.

Aftalen indebærer at Choice Hotels fortsætter med at drive hotellet, som man har ejet siden 2013. Og Petter Stordalen betegner overfor norske medier handlen som ”starten på et samarbejde”.

”Dette bliver deres første hotel i Norden. De var interesseret i København først, og derfor blev vi enige om Skt. Petri som starten på et samarbejde” forklarer Petter Stordalen til den norske avis Dagens Nyheter.

Stordalen oplyser ikke hvor meget salget har indbragt. Men sidste sommer solgte Choice Hotels en anden markant hotelbesiddelse, nemlig Amaranten Hotel i Stockholm. Ved den lejlighed indkasserede den Stordalen-ejede hotelkæde godt 1,3 mia. danske kr.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.