Annonce:

Annonce:

Nyt Stordalen-hotel i CPH er åbnet

I slutningen af maj åbnede Comfort Hotel Copenhagen Airport, lige ved siden af lufthavnshotellet Clarion. Begge hoteller ejes af Nordic Choice, som er en del af rigmanden Petter Stordalens Strawberry-gruppe.

Det nye hotel markedsfører sig som et ”budgethotel” med 605 værelser. Dertil kommer 33 mødelokaler og en stor konferencesal, og ifølge hotellets direktør, Jesper Olesen, er det da også konferencegæster, man vil satse på som den primære målgruppe.

”Det kan godt være, at Comfort Hotel Copenhagen Airport er et budgethotel, men det er alt andet end standard. Hos os kan gæsterne tage et spil bordtennis i lobbyområdet, arbejde ved de store fællesborde foran vores barception eller nyde udsigten over Øresund og lufthavnen fra skybaren på 10. sal. Det er med andre ord ikke kun et sted, man kan overnatte, men også et sted man kan opleve, lyder det fra Jesper Olesen, som udover direktørposten i det nyåbnede hotel også er direktør for nabohotellet, Clarion Hotel Copenhagen Airport.

I alt driver Nordic Choice mere end 200 hoteller i de nordiske og baltiske lande. Det sker under forskellige brands, nemlig Comfort Hotel, Quality Hotel, Clarion og Clarion Collection samt en række uafhængige hoteller.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.