Nyansat hoteldirektør stopper efter få dage

Det berømte hotel Bandholm Hotel nåede ikke at få stor glæde af deres nye hoteldirektør, der måtte forlade posten, få dage efter han blev ansat. Nu leder ejerkredsen efter nye investorer.

Peter Bøgil nåede kun at være direktør for det kendte luksushotel Bandholm Hotel i få dage, før han måtte forlade sin nye stilling igen.

I starten af september blev hotellet solgt til en gruppe erhvervsfolk, og Peter Bøgil blev direktør og medejer. Men allerede få dage efter stoppede han både på direktørposten og som medejer af hotellet.

– Han havde været med i hele forløbet, men et par dage efter, vi havde overtaget, så måtte han af personlige årsager trække sig fra projektet. Det var rigtig ærgerligt, siger medejeren Peter Hauge til Ekstra Bladet.

Selv fortæller Peter Bøgil, at han ikke har tid til det lollandske hotelprojekt.

– Det er et personlig valg. Jeg kan ikke bruge de kræfter på Bandholm Hotel, som jeg havde tænkt i starten. Jeg har nogle projekter i det nordjyske, og dem har jeg valgt at prioritere, siger han og understreger, at der ‘ikke har været bål og brande’.

– Jeg syntes, det var et rigtig spændende projekt, som jeg gerne ville være en del af. Men jeg har ikke tid og resurser til det. Mine kræfter skal bruges i det nordjyske. Jeg kan ikke bidrage og bare være en passiv investor, så jeg ville gerne købes ud af projektet.

Ejerkredsen hos Bandholm Hotel leder nu efter knap 20 investorer, der vil lægge en million kroner hver, skriver Ekstra Bladet.

Kommentarer är stängda.