Ny Zleep Hotels-ejer vinder nordisk hotelpris

Hotelkæden Zleep Hotels og deres tyske ejer, Deutsche Hospitality, har vundet prisen ’The Nordic Hotel Professional of the Year Award’.

Til NHC-konference i København i sidste uge vandt Zleep Hotels og Deutsche Hospitality prisen for stærkt lederskab i hotelindustrien, som bliver givet til en aktør med stor betydning for udviklingen af det nordiske hotelmarked.

– Det er en rigtig fin anerkendelse af det store stykke arbejde, der er lagt i den handel, der er indgået mellem Deutsche Hospitality og Zleep Hotels. Vi kan alle være stolte af kollegaers interesse og påskønnelse, og jeg er personligt meget stolt og taknemmelig. Alle i Zleep har gjort en stor indsats for at få tingene til at lykkes, og Deutsche Hospitality har udvist et stort engagement, fortæller Peter Haaber, CEO i Zleep Hotels.

Detusche Hospitality købte 51 procent af Zleep Hotels i januar 2019.

– Vi er enormt stolte over at modtage den her pris, eftersom Zleep Hotels passer ekstremt godt ind i vores portefølje. Zleep brandet og dets lokationer i Danmark og Sverige gør det muligt for os at udvide vores tilstedeværelse i Norden og dermed tilbyde vores gæster endnu flere muligheder, fortæller Thomas Willm, CEO i Deutsche Hospitality.

Zleep Hotels og Deutsche Hospitality fik prisen af Nordic hotel Consulting for deres spændende potentiale ved købet af Zleep Hotels.

– Deutsche Hospitalitys køb af Zleep Hotels markerer en stor milepæl i den nordiske hotelindustri. Efter en bølge af globale konsolideringer blandt hotelvirksomheder illustrerer denne transaktion i stedet potentialet i at lade store internationale aktører udforske og opkøbe niche-virksomheder, og samtidig markeres den stigende interesse herfor. Købet af Zleep Hotels er den første transaktion af sin slags i Norden, hvor Deutsche Hospitality, som international spiller, har valgt at købe sig ind i den mindre danske hotelvirksomhed. Zleep Hotels har et stærkt vækstpotentiale i både Norden og internationalt, oplyste Nordic Hotel Consulting ved nomineringen.

Blandt de nominerede til prisen var også Hines, ICON og NREP.

Kommentarer är stängda.