Ny Skandinavien-chef for Best Western

Johan Michelson er udnævnt til ny administrerende direktør for BWH Hotel Group Scandinavia.

Michelson afløser Johan Kukacka, der efter 17 år som hotelkoncernens skandinaviske del fremover vil fokusere på hoteloperatøren Sleepingfox Hotel Group, hvor han selv er partner.

Johan Michelson er i dag Sverige-chef og vice-adm. direktør for BWH Hotel Group. Han kom til kæden i 2016 efter tidligere at have haft ledende stillinger hos blandt andet Scandic og Hilton.

”Sammen med bestyrelsen vil jeg gerne takke Johan Kukacka for hans engagement og fantastisk flotte indsats, siger Reshi Chibba, der er bestyrelsesformand for BWH Hotel Group. Han fortsætter: ”Under Johans ledelse har kæden haft en meget positiv udvikling og er gået fra 32 til 160 hoteller. Samtidig føles det rigtig godt, at Johan Michelson tager over som administrerende direktør. Han kender kæden godt og har i sin tid som vice-adm. direktør vist, at han er den helt rigtige person til at føre os ind i fremtiden.”

Johan Michelson tiltræder jobbet som adm. direktør i midten af september.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA