Nu kan du leje din egen paradisø

Den franske hotelkæde Accor tilbyder en luksusferie med private butlere, privat yacht og kendte DJ’s der sætter gang festen på ens helt egen paradisø på Maldiverne.

Har du et par millioner kroner, der bare ligger til ingen verdens nytte? Så er det måske på tide at tage på en luksusferie. Luksushotellet Raffles Maldives Meradhoo tilbyder lige nu den ekstraordinære kampagne ”You Run Raffles Maldives”, hvor hele området er tilgængeligt for det runde beløb af 7 millioner kroner. Et uforglemmeligt og garanteret uforstyrret eventyr.

Det giver gæsterne fuld adgang til resortets to øer – den ene med 21 luksuriøse villaer i sandet og den anden med hytter på pæle ude i det turkisblå vand. Øen kan laves om til en privat koncert med en kendis-DJ i solnedgangen eller en champagne-date på stranden.

Derudover får man øens egen hær af butlere og Raffles team, som laver specialmenuer og skræddersyede madoplevelser til øens gæster. Raffles har også et spakoncept, som tilbyder luksuriøse ansigtsbehandlinger, massage og yogaundervisning.

Gæsterne kan også bruge deres egen personlige yacht til delfinsafari eller dykke ned til et af Maldivernes to koralrev, der er hjem for babyhajer, skildpadder og et hav af tropiske fisk.

I prisen indgår et velgørenhedsbidrag på 5 procent, der går til lokale projekter for at beskytte det lokale økosystem.

Kommentarer är stängda.