Nordic Choice Hotels lancerer sund og bæredygtig menu

Hotelkæden Nordic Choice Hotels har lanceret en menu, som er baseret på EAT-rapporten, der blev offentliggjort tidligere i år. Rapporten handler om sund og bæredygtig kost.

Den norske hotelkædes nye menu er for hotelgæster, der vil spise klimavenligt og sundt. Det fortæller Fredrik Blomberg, direktør for Food and Beverage i Nordic Choice Hotels:

– Vi vil gøre det nemt for dem, der ønsker at spise sundt og klimasmart. Ved at vælge retter markeret med “EAT”, kan vores gæster være sikre på, at de får et velsmagende måltid, der også er et sundt og klimavenligt valg. Vores afdeling for mad og drikke arbejder løbende på at skabe innovative og bæredygtige madoplevelser og har udarbejdet en velsmagende og god menu baseret på EAT’s anbefalinger, siger Fredrik Blomberg.

EAT-rapporten blev annonceret til konferencen EAT Stockholm Food Forum. Rapporten bygger på plantebaseret kost med blandt andet nødder, grøntsager, frugt og mere end halveret rødt kød og sukker.

Retterne bliver i første omgang tilgængelige på Clarion Hotel Sign i Stockholm. Menuerne laves efter sæsonerne råvarer. Det er planlagt, at efterårsmenuerne bliver tilgængelige på alle deres hoteller i Norden.

Kommentarer är stängda.