Annonce:

Annonce:

Marriott inkludere Resort Fee i prisen

Marriott International er den første store hotelvirksomhed, der formelt forpligter sig til at offentliggøre de såkaldte Resort Fee på forhånd som en del af den samlede opholdspris, oplyser Pennsylvania Attorney General Josh Shapiro.

Det mest forhadte af alle skjulte hotelgebyrer forsvinder på tusindvis af hoteller i USA. Marriott International har indvilget i at inkludere obligatoriske resortgebyrer i værelsespriserne efter en undersøgelse ledet af Pennsylvania Attorney General af, om hvorvidt virksomheden overtrådte forbrugerbeskyttelseslovene.

I sidste uge meddelte Pennsylvania Attorney General Josh Shapiro , at hans kontor havde indgået et forlig med Marriott, hvor kædens hoteller vil have ni måneder til at implementere ændringerne. Derudover skal Marriott tydeligt oplyse den samlede pris for et hotelophold, inklusive værelsesprisen og alle gebyrer, på den første side af reservationsprocessen.

“Hoteller bør ikke være i stand til at lægge skjulte gebyrer oven på din regning i sidste øjeblik, og takket være denne forlig gør vi hotelbranchen opmærksom på at sætte en stopper for denne vildledende praksis,” Pennsylvanias justitsminister Josh Shapiro sagde i en erklæring.

Hvad er Resort Fee?

Resortgebyrer – også kaldet “destinationsgebyrer” eller “facilitetesgebyrer” –   er blevet en almindelig praksis blandt hoteloperatører i løbet af de sidste to årtier. Gebyrerne er ofte ikke inkluderet i et hotels annoncerede pris, og modstandere hævder, at de vildleder gæster, da de kun afsløres, når kunderne gennemgår købsprocessen, nogle gange først ved indcheck på hotellet.

Gebyret, som kan være op mod $50 per nat, siges at dække yderligere tjenester såsom Wi-Fi, parkering eller adgang til pool og fitnesscenter. Generelt er forbrugere forpligtet til at betale disse gebyrer, uanset om de bruger tjenesterne eller ej.

Som en del af forliget har Marriott ikke indrømmet nogen lovovertrædelser.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.