Annonce:

Annonce:

Hotelovernatninger stadig under før-Corona niveau

Antallet af overnattende gæster på danske hoteller er i fremgang. Men der er stadig lang vej til niveauet fra før Covid 19 pandemien.

Sammenlignet med katastrofesommeren 2020 var der i maj måned i år flere overnattende hotelgæster på danske hoteller. Men niveauet er stadig betydeligt lavere end før Covid 19 pandemien. Det slås fast i en opgørelse fra Danmarks statistik.

Fordelt over hoteller, feriecentre og campingpladser var der i maj i år i alt ca. 2,2 millioner overnatninger. Det er 63%flere end i maj sidste år, men samtidig en tredjedel færre end i 2019.

”Stigningen i 2021 har dermed ikke været tilstrækkelig til at bringe overnatningerne tilbage på niveauet før covid-19,” skriver Danmarks Statistik i sin opgørelse.

Det er særligt hotellerne, som stadig halter efter, når det gælder antallet af overnatninger. Ganske vist er der tale om en eksplosiv stigning på 210% fra maj 2020 til samme måned i å. Men niveauet er stadig 53% lavere end i maj 2019. Og ifølge opgørelsen fra Danmarks Statistik er det især de udenlandske hotelgæster, som mangler i statistikken.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.