Annonce:

Annonce:

Hotelkæde samler julegaver til nødlidende familier

Under overskriften ”Ensomt juletræ søger gaver” gentager tradition og indsamler på niende år gaver til ”børn og voksne i en vanskelig livssituation”.

”Året, vi snart lægger bag os, har været hårdt for mange, ikke mindst dem som er havnet i en svær økonomisk situation som følge af corona. Med en anderledes jul i vente for mange familier har initiativet “Ensomt juletræ søger gaver” aldrig været vigtigere end i år, siger Torgeir Silseth, som er administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Initiativet går ud på, at hotellerne samler julegaver ind på vegne af en lokal organisation, som arbejder for at gøre en forskel i julen for mennesker i en svær livssituation. Siden 2012 er der, ifølge hotelkoncernen, blevet samlet 415.000 julegaver ind til børn og voksne i lokalområderne omkring Nordic Choice-hoteller.

”Giverglæden og engagementet, fra alle som bidrager med gaver til initiativet “Ensomt juletræ søger gaver,” er rørende” siger Silseth, og tilføjer: ”Et af julens vigtigste budskaber er, at vi skal passe på dem omkring os, og i år står dette budskab ekstra stærkt”.

Man kan bidrage med en gave ved at købe og indpakke den, og påsætte et gavekort som beskriver hvilken alder og interesse, gaven vil bringe glæde. Eksempelvis ” God jul dig til som er 3-5 år gammel og kan lide at lege udendørs. Julehilsen fra mig”.

Der kan indleveres gaver til både børn og voksne, og ifølge Thorgeir Silseth kan der både være tale om gaver, som opfylder et behov, og gaver, der ”kun” bringer glæde, f.eks. et gavekort til en biograftur. Gaverne kan, i Danmark, afleveres på Nordic Choice hotellerne Skt. Petri, Clarion Hotel Copenhagen Airport og Villa Copenhagen. Hotellet oplyser ved indlevering, hvilken lokal organisation man benytter til uddeling af gaverne.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.