Annonce:

Annonce:

Hotelkæde klar med nyt boutique hotel i København

The Huxley Copenhagen åbner efter, hvad BWH Hotel Group betegner som en ”omfattende renovering”.

Hotellet, som tidligere er kendt som Best Western Hotel City Copenhagen, drives på franchisebasis af makkerparret Eva Grimsehl og Claus Hegelund Bruun og ligger i Peder Skrams gade, tæt på Kongens Nytorv og Nyhavn.

”The Huxley Copenhagen er en fantastisk gevinst for os og vores danske udbud. Med en placering, som er svær at slå, og et ejerpar, der har taget hotellet til et helt nyt niveau er vi overbeviste om at det bliver et eftertragtet hotel i København”, siger Johan Michelson, Adm. Direktør BWH Hotel Group Skandinavien.

Det nyrenoverede hotel rummer 81 værelser, inklusiv en junior suite, som ifølge en pressemeddelelse er blevet ”nænsomt renoveret i samarbejde med indretningsekspert Cristina Vising”. De vigtigste præmisser for renoveringen er dansk design, personlighed og funktionalitet, forklarer BWH Hotel Group i en pressemeddelelse.

”Forvandlingen markerer en ny begyndelse for hotellet Best Western Hotel City Copenhagen, som stedet har heddet siden 1955. I renoveringsperioden hvor hotellet har været lukket, valgte vi med store investeringer og hårdt slid at give hotellet et nyt liv, for at kunne tilgodese den rejsendes behov i 2021” forklarer Eva Grimsehl og Claus Hegelund Bruun.

Hotellet er en del af BW kædens Premier Collection.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.