Annonce:

Annonce:

Hotelbranche i knæ: 10% belægning i januar

Hotelbranche frygter langvarig krise. København er værst ramt.

Januar måned blev den hidtil værste for danske hoteller, som med en belægningsprocent omkring 10 er helt i knæ.  Ifølge Finans.dk er krisen værst i København, hvor hvert tredje hotel nu helt er lukket som følge af Corona-restriktioner og mangel på hotelgæster.

Peter Schelde, der er topchef for Comwell Hotels, siger til mediet, at man for øjeblikket holder fem hoteller åbne, for at kunne servicere erhvervskunder. På disse fem hoteller er belægningsprocenten mellem 10 og 20%, bekræfter han: ” Restauranterne er lukkede, og man må ikke forsamles mere end fem mennesker, så forretningsgrundlaget er væk” forklarer Schelde.

Hotelkrisen er værst i København, hvor hvert tredje hotel helt er lukket som følge af forbud og restriktioner, skriver Finans.dk. Ifølge mediet frygter branchen, at en tilbagevenden til mere normale tilstande vil trække i langdrag, blandt andet fordi der ventes at gå lang tid, før de udenlandske turister vender tilbage.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.