Hotel i London ”bygger” julepynt med Lego

Det berømte Fairmont-hotel The Savoy i London indleder et samarbejde med LEGO. Her op til jul har hotellet fået hjælp af den populære legetøjsproducent til at ”bygge” sit julepynt på en ny måde.

Lego præsenterer tolv udstillinger på hotellet The Savoy i London. Rundt omkring på hotellet kan gæsterne se julepynt, der er lavet af de klassiske byggeklodser. Udstillingerne har taget traditionelle juledetaljer og bygget dem til alt fra et dragejuletræ til et mildest talt ukonventionelt transportmiddel til julemanden.

– Med mottoet ”only the best is good enough” er LEGO den perfekte samarbejdspartner, når vi nu nærmer os en ny festhøjtid her på The Savoy. Dette kommer til at glæde og inspirere både vores store og små gæster. Vi er virkelig imponerede over den utrolige kreativitet og lidenskab, som LEGO formidler for med denne pynt, siger Ian Kidd, hotelchef for The Savoy.

Samarbejdet er en del af Legos globale kampagne ”Rebuild the World”.

– Vi er meget glade for samarbejdet med The Savoy i forbindelse med denne festlige højtid. Som et led i kampagnen ”Rebuild the World” vil vi inspirere mennesker i alle aldre til at slippe kreativiteten løs og udforske fantasiens grænseløshed gennem leg, siger Nicola Morgan-Hulme, Senior Brand Relations Manager for LEGO Gruppen i Storbritannien og Irland.

Ud over på The Savoy kan kampagnen også ses på andre ikoniske steder rundt omkring i Storbritannien, for eksempel Piccadilly Circus og Birmingham Bull Statue.

I løbet af kampagnen har hotellets gæster også mulighed for selv at deltage. Hver dag kan gæsterne hjælpe med at bygge videre på hotellets fælles julepynt, tage et billede og derefter dele det i de sociale medier med hashtaggen #BuildToGive. For hvert stykke pynt, der bygges og deles, donerer LEGO et byggesæt til et barn på et sygehus eller børnehjem.

Kommentarer är stängda.