Annonce:

Annonce:

HORESTA-chef stopper med kort varsel

Efter 11 år stopper Katja Østergaard Neumann som administrerende direktør for HORESTA. Hun fratræder allerede ved denne uges udgang.

Nyheden om Katja Østergaards pludselige exit kommer, efter alt at dømme, bag på brancheorganisationens bestyrelse, som ikke står klar med en permanent afløser. Indtil videre er HORESTA’s juridiske direktør, Pia Voss, konstitueret i stillingen fra på mandag den 1. maj. Bestyrelsesformand i HORESTA, Jens Zimmer Christensen, beklager Østergaards fratræden, men tilføjer at han respekterer hendes ønske om at forlade topjobbet.

I en pressemeddelelse forklarer Katja Østergaard Neumann selv om det pludselige karriereskift: ”Det har ikke været nogen let beslutning. Jeg forlader et absolut topjob i en fantastisk branche. Men nu har jeg brug for at hellige mig min familie i en periode. Jeg går med et smil på læben. Stolt af det danske hotel-, restaurant- og turisterhverv og stolt af de resultater, som mit team og jeg i HORESTA har været med til at udrette for erhvervet de seneste 11 år – hvor ikke mindst de seneste 14 måneder, har udfordret vores branche i ekstrem grad”.

Bestyrelsesformand Jens Zimmer Christensen sætter i en pressemeddelelse ord på Østergaards indsats som direktør i HORESTA således: ” Fra mig personligt og på vegne af hele bestyrelsen skal der lyde en uforbeholden tak til Katia for hendes utrættelige indsats, hvor hun dygtigt og engageret har repræsenteret vores branche og medlemsvirksomheders interesser. Den indsats er, og har været, uvurderlig”.

Katja Østergaard Neumann har, ifølge pressemeddelelsen, ikke noget nyt job på hånden, men ønsker i stedet at prioritere ”private interesser” i større omfang end der har været tid til som HORESTA-direktør:

”Jeg vil nu tillade mig selv god tid til at stoppe op og reflektere over, hvad det næste kapitel i min professionelle karriere skal indeholde” forklarer den afgående HORESTA-direktør.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.