Annonce:

Annonce:

Holiday Inn Express får hotel nummer 3000

Holiday Inn Express har fået sit 3.000 hotel og tilbyder mere end 300.000 værelser i 2100 byer verden over. Med næsten 650 nye hoteller, der forventes at åbne i de kommende år, tegner Holiday Inn Express sig for mere end en tredjedel af IHG's globale ekspansion.

Holiday Inn Express fortsætter med at tiltrække hotelejere, efterhånden som det udvider til nye markeder, herunder dets første hotel i Japan, verdens tredjestørste rejsemarked.

Holiday Inn Express udvider i hvert hjørne af USA, og siden 2019 har hotellet åbnet 11 nye hoteller alene i Florida. Mærket har kortlagt en vækst på 5% i åbninger i Americas-regionen siden 2019. Kina tegner sig for mere end halvdelen af ​​mærkets samlede globale vækst. Mærkets udviklingsstrategi er i overensstemmelse kortlægningen af Kinas højhastighedstog, og franchisemodellen understøtter robust vækst i regionen. Holiday Inn Express-hoteller er i næsten alle dele af Kina.

Stephanie Atiase, Vice President hos IHG Hotels & Resorts og Global Brand Head for Holiday Inn Express, sagde: “Holiday Inn Express blev skabt for at udfordre rejsebranchen med en tro på enkle og smarte rejser. Vores ejere nyder godt af høje belægningsprocenter og vores målrettede moderne design. Globalt har vores brand klaret sig godt under hele pandemien.”

“Nu, efter at have udviklet en stærk gæsteloyalitet, markerer vi en væsentlig milepæl med mere end 3.000 hoteller i 50 lande med dedikerede hotelkolleger, der brænder for service. Når vi ser på fremtiden og byder en ny generation af rejsende velkommen, vil vi fortsætte med at levere en gode oplevelser, vores gratis Express Start-morgenmad.”

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.