Annonce:

Annonce:

Hiltons luksus brands udvider i Asien

Hilton annoncerede i dag åbning af det første Waldorf Astoria-hotel i Osaka, Japan og Conrad-hotel i Chongqing, Kina.

Når hotellerne åbner, vil de slutte sig til den prestigefyldte række af hoteller under virksomhedens gruppe af luksusmærker: Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts og LXR Hotels & Resorts, som har 30 hoteller i regionen.

Alan Watts, præsident for Asia Pacific, Hilton, sagde: “I mere end et århundrede har Hilton været på nøgledestinationer over hele verden, selv gennem nogle af de mest udfordrende perioder i historien. Vi er overbeviste om, at Hilton sammen med vores partnere vil komme stærkere ud af pandemien end før, da vi fortsætter med at levere ​​uovertruffen gæstfrihed til vores gæster.”

Bemærkelsesværdige milepæle for Hilton, har inkluderet underskrivelsen af ​​Waldorf Astoria Tokyo Nihonbashi for et år siden, der repræsenterede Waldorf Astorias debut i Japan, tæt fulgt af åbningen af ​​Waldorf Astoria Xiamen, der markerer Hiltons sjette hotel, der åbner i Asien og Stillehavet under det ikoniske luksusmærke.

Senest lancerede Hilton sit nyeste luksusmærke i Asien og Stillehavet med åbningen af ​​ROKU KYOTO, LXR Hotels & Resorts i september 2021. Conrad Jiuzhaigou lanceres også før året slutter, som vil bringe mærkets berømte moderne design og intuitive service til rejsende i den kinesiske provins Sichuan, når det åbner i november 2021.

Nils-Arne Schroeder, vicepræsident, luksus og livsstil, Asia Pacific, Hilton, sagde: “I hjertet af gæstfrihed er den meget personlige service, der konsekvent leveres til vores gæster på hvert hotel. Vores prisvindende luksusmærker, Waldorf Astoria, Conrad og LXR, tager det skridtet videre. Hvert af vores hoteller ligger på eftertragtede adresser på nogle af verdens mest ikoniske destinationer, med et løfte om ægte eksklusive oplevelser leveret med uovertruffen gæstfrihed.”

Hilton driver i øjeblikket 30 hoteller på tværs af sine Waldorf Astoria, Conrad og LXR-mærker i Asien og Stillehavsområdet, med yderligere 17 hoteller som forventes at åbne i løbet af de kommende år.

 

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.