Annonce:

Annonce:

Genåbner fire hoteller: Scandic efterlyser langsigtet genåbningsplan

Vi har brug for at se længere frem end regeringens kortsigtede planer. Derfor åbner vi vores hoteller igen, og signalerer, at vi tror på en større genåbning, lyder opfordringen fra dansk kæde-direktør.

Danmark er på vej mod en gradvis genåbning. Det forventer Søren Faerber, Scandic Hotels administrerende direktør i Danmark, og derfor har hotelkæden valgt at åbne fire af de hoteller, men lukkede midlertidigt i midten af december sidste år. Det drejer sig om hotellerne Scandic Regina i Herning, Scandic Sønderborg, Scandic Sydhavnen og Scandic Kødbyen i København, der alle åbner i midten af denne måned.

“Vi tror på, at vi snart ser yderligere lempelser af restriktionerne. Vaccinerne begynder at samle momentum, og det betyder, at vi snart kan begynde at mødes igen,” siger Søren Faerber, og fortsætter: “Lige nu er der brug for, at alle os danskere har lysere tider at se frem til, og Scandic har som virksomhed brug for at se længere frem end regeringens kortsigtede planer. Derfor åbner vi vores hoteller igen, og signalerer, at vi tror på en større genåbning snart.”

Efter genåbningen af de fire hoteller har Danmarks største hotelkæde 16 af sine i alt 27 hoteller i Danmark åbne. Scandic tog konsekvensen af de skærpede restriktioner i december 2020, og valgte midlertidigt at lukke 19 af sine hoteller. Genåbningen kommer på baggrund af Scandics forventning om en lempelse af corona-restriktionerne som følge af et lavt smittetryk og en stigende andel vaccinerede danskere.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.