Annonce:

Annonce:

Første hotelkonkurs i Stordalen-imperium

For første gang i 25 år må Petter Stordalens Nordic Choice kæde se et af sine hoteller gå konkurs.

”Jeg kan bekræfte, at vi i dag har begæret Comfort Hotel Stavanger konkurs”. Sådan siger koncernchefen i Nordic Choice, Torgeir Sileth, til norske Aftenbladet.

Hotellet er en del af hotel- og rejsemagnaten Petter Stordalens hotelimperium. Nordic Choice driver omkring 200 hoteller i hele Norden.

Det er første gang nogen sinde Petter Stordalen således må se et af sine mange hoteller gå konkurs, og ifølge koncernchefen understreger konkursen, hvor alvorlige situationen er i hele hotelbranchen i Norden.

”Vi har været i drift i mere end 25 år og har cirka 200 hoteller i hele Norden. Alligevel er dette aldrig sket før. Det viser hvor ekstrem en situation vi står i for tiden. Dette er helt usædvanligt for os” siger Torgeir Sileth.

Koncernchefen tilføjer, at det ville være ”uforsvarligt” at holde hotellet i det centrale Stavanger kunstigt i live længere. ”Vi taber, som ejere, en del på en konkurs. Det samme gør ejendommens ejer, som mister lejeinidtægter. Men det betyder kun lidt i forhold til de ansatte, som mister deres arbejde og går en usikker fremtid i møde” lyder det fra topchefen i Petter Stordalens hotelkæde.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.