Annonce:

Annonce:

First Hotels: Nye skandinaviske ambitioner

Efterlyser ”nøglepersoner” der skal tage hotelkæden på ny, skandinavisk vækstrejse efter Corona.

”Selvom markedet har været udfordrende, har vi arbejdet offensivt. Med nye ejere, ambitiøse vækstplaner og fantastiske medarbejdere og franchisepartnere vil vi stå i første række, når samfundet åbner igen”. Sådan lyder meldingen fra den fungerende topchef i First Hotels, Thomas Gillespie, til Travel News i Norge.

Gillespie hentyder utilsløret til vækst i den skandinaviske hotelportefølje, herunder i Danmark, hvor First Hotels drev adskillige store hoteller, inden den tidligere ejer, hotelkoncernen Maribel, gik konkurs i juli 2020.

”Vi er på udkig efter energiske og erfarne forretningsudviklere med et godt skandinavisk netværk. Vi ønsker betydelig vækst i antallet af First Hoteller og at befæste vores position som en af Skandinaviens ledende hotelkæder, fortsætter Thomas Gillespie. Han bekræfter, at udmeldingen skal forstås som en opfordring til, at ”kandidater, som mener de kan gøre en forskel, tager kontakt”.

Den fungerende First-chef vurderer, at tiden efter Corona vil betyde markante porteføljeændringer blandt hotelkæderne, og dermed give nye muligheder for de kæder, der bedst kan identificere og levere på nye behov og kundekrav.

”Vi har en stor tro på en bred skandinavisk satsning, og det at have en stærk position i hvert land. Men for at forløse vores potentiale for alvor er vi blandt andet nødt til at engagere personer, som ser muligheder, har høj kapacitet, og ved hvad der rører sig i branchen” siger topchefen i det, der kan læses som en åben stillingsannonce for kæden.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.