Dansker bliver direktør i Petter Stordalens koncern

Henrik Qvist Jensen er ny direktør for Strawberry’s ejendomsafdeling, der er en af de førende inden for udvikling og forvaltning af hotelejendomme i Norden med 26 ejendomme.

Danske Henrik Qvist Jensen bliver direktør for Strawberry’s ejendomsafdeling, der består af de tre ejendomsselskaber Strawberry Properties, Strawberry Fields og Strawberry Brothers.

– Henrik har været en vigtig del af Strawberry i de senere år, ikke mindst med udviklingen og fremskridt i det store projekt Villa Copenhagen. Hans lange erfaring med at styre omfattende projekter i Danmark gør mig sikker på, at han er den rigtige mand til jobbet. Jeg er meget glad for, at Henrik har accepteret at blive den nye administrerende direktør for ejendomsafdelingen i Strawberry og er spændt på at følge udviklingen, siger Petter A. Stordalen, ejer af Strawberry.

Ud over at være været ansvarlig for udviklingen af ​​Villa Copenhagen har Henrik Qvist Jensen arbejdet som projektleder i Strawberry siden 2017 og været manager for Comfort Vesterbro. Ejendomsporteføljen inkluderer 24 hoteller, en kontorbygning og en erhvervsejendom.

– Det er inspirerende at arbejde i et firma, hvor det er højt til loftet, og hvor der er plads til at skabe og tænke stort. Som administrerende direktør for Strawberry’s ejendomsafdeling ønsker jeg at optimere og strukturere processer samt styrke samarbejdet internt, men også på tværs af organisationen og eksternt. Jeg ser frem til at fortsætte med at udvikle spændende projekter sammen med mit talentfulde personale, siger Henrik Qvist Jensen.

Før han kom til Strawberry, arbejdede Henrik Qvist Jensen i fem år i Carlsberg Byen, der udvikler det tidligere Carlsberg-bryggeri i København til boliger, hoteller, uddannelsesinstitutioner, kontorer og mere. Henrik Qvist Jensen er uddannet ingeniør og har også lang erfaring fra konsulentbranchen.

Kommentarer är stängda.