Annonce:

Annonce:

Dansk lufthavnshotel: Bestem selv prisen

Hvor københavnske hoteller bugner af tomme hotelværelser lancerer Clarion Copenhagen Airport Hotel nu et ny initiativ i et forsøg på at skaffe gæster.

Hotellet, som tidligere har forsøgt sig med at udleje værelser som studieboliger og til folk, der skal i Corona-karantæne, tilbyder nye gæster en enkelt overnatning, hvor gæsterne selv bestemmer prisen – næsten.

Den 14. november kan gæster, der tjekker ind på Clarion Hotel Copenhagen Airport, selv vælge prisen på værelset, hvis de har booket igennem den nye kampagne Support your local hotel. Dog er prisen minimum 395 kr. Det er langt under den sædvanlige pris, men i det her tilfælde handler det om at byde en masse gæster velkommen og fylde hotellet op. Personalet savner nemlig den særlige stemning og travlhed, som hotellet normalt summer af, forklarer Clarion i en pressemeddelelse.

Minimumsprisen dækker en overnatning for to personer i dobbeltværelse samt morgenmad.

“Vi er jo vant til at løbe stærkt i vores branche, og det er sådan vi bedst kan lide det. Der skal være liv og glade dage, smilende gæster og helst lidt travlt. Men travlhed på hotellet har vi skulle kigge langt efter, siden corona-pandemien ramte Danmark. Vi håber, at det her tilbud kan fylde hotellet helt op, så vi igen kan mærke den stemning, der plejer at være her,” forklarer Johanna Carlsson, Hotel Manager på Clarion Hotel Copenhagen Airport.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.