Dansk hoteloperatør skal drive nyt Marriott-hotel i Norge

Marriott Internationals varemærke Moxy Hotels åbner sit tredje hotel i Norge. Hotellet kommer til at blive drevet af danske Core Hospitality.

Danske Core Hospitality bekræfter endnu et 200-værelses hotelprojekt i Norge. Denne gang udvider den danske hoteloperatør til Tromsø med Moxy Hotels.

– Vi er optagede af at tilbyde en unik hoteloplevelse, der differentierer sig fra markedets lokale brands. I Tromsø er naturoplevelserne vigtige, og vi har derfor valgt at bygge receptionen, barmiljøet og fællesområderne på øverste etage, fortæller en begejstret Per Denker Sørensen, adm. direktør i det danske driftsselskab Core Hospitality, og fortsætter:

– På denne måde giver vi alle vores gæster mulighed for at nyde den fantastiske udsigt fra 11. etage, mens de nyder et godt måltid og lækre drinks fra baren.

Ifølge Per Denker Sørensen, der samarbejder tæt med brandejeren, Marriott International, er Moxy Hotel til rejsende, der søger prisvenlige hotelovernatninger uden at gå på kompromis med stilen:

– Ligesom i København vil vi i Tromsø appellere til såkaldte ’Fun Hunters’ ved at tilbyde store, sociale fællesområder, fyldt med underholdning, der lige så meget er til hotellets overnattende gæster som til lokalbefolkningen, siger Per Denker Sørensen.

Moxy Hotels har tre hoteller i Norge og et i Danmark. Et af dem er under udvikling i Bergen. Hotellerne i Bergen og København drives også af Core Hospitality.

Moxy Tromsø bliver Marriotts nordligste hotelejendom i verden:

– Vi er meget tilfredse med bekræftelsen af endnu et nyt Moxy hotel i Norge. Moxy Tromsø bliver et meget unikt hotel i området og kommer til at skille sig meget ud fra de eksisterende hotelkæder i byen. Vi glæder os meget til at drive Marriotts nordligste hotel, udtaler Per Denker Sørensen.

Moxy Hotels er fokuseret på millenniumgenerationen. Moxy Hotel i Sydhavnen åbnede i marts 2019.

Kommentarer är stängda.