Dansk hotelkæde reducerer plastik i morgenmadsbuffeten

Zleep Hotels reducerer plastikken i morgenmadsbuffeten og fjerner plastikemballage fra udvalgte varer. Reduktionen betyder, at kunderne også selv skal skænke miljøet en tanke, når de tager morgenmad.

Zleep Hotel har besluttet at reducere forbruget af plastikemballager ved at fjerne plastikprodukter ved morgenmadsbuffeten. Det fortæller Lene Toft, Quality Assurance Manager hos Zleep Hotels, i en pressemeddelelse:

– Selvom plastik kan være smart i mange driftssammenhænge, er det også roden til rigtig meget ondt. Derfor sætter vi nu kampen ind for at udfase forbruget af plastik, og her starter vi i morgenmadsbuffet. Det har altid været enormt vigtigt for os at undgå madspild, hvorfor vi indtil nu har prioriteret at få produkterne leveret i små plastemballager i portionsstørrelse, men vi ønsker ikke at stoppe her. Vi har derfor søgt løsninger, der både minimerer madspild og sikrer et minimalt plastikforbrug, fortæller Lene Toft, Quality Assurance Manager i Zleep Hotels.

De nye løsninger indebærer i første omgang marmeladeemballagerne, der bliver udskiftet med marmelade på glas og osteemballagerne, der udskiftes med skiveost på fad:

– Med en løsning som denne er det naturligvis vigtigt, at personalet holder buffeten ren og pæn, men samtidig sætter vi også vores lid til, at gæsterne ikke øser for meget marmelade på tallerkenen, fortæller Lene Toft.

De miljøvenlige emballageløsninger er sat i værk på samtlige af de hoteller, der tilbyder Zleeps morgenmad.

 

Kommentarer är stängda.