Dansk hotelkæde henter salgsdirektør fra SAS

Comwells nye 46-årige salgsdirektør kommer senest fra en stilling som Head og Sales Danmark hos Scandinavian Airlines.

Michael Hansen er hentet til Comwell, hvor han bliver den danske hotelkædes nye salgsdirektør. Han kommer fra en stilling som Head of Sales i SAS, hvor han havde det overordnede ansvar for salget på det danske marked og ikke mindst arbejdet med flyselskabets største erhvervskunder og rejsebureauer.

Han har også været en årrække i forsikringsbranchen. Michael Hansen sidder desuden i dag i bestyrelsen i Cruise Copenhagen.

– Jeg kender Comwell som et yderst velrenommeret brand i hotelbranchen, som er værdsat for deres høje standard. Så jeg glæder mig til at videreudvikle det gode produkt og til samarbejdet med medarbejderne i Salg og resten af koncernen såvel som Comwells mange loyale kunder, siger Michael Hansen.

Han kommer til at have ansvar for Comwells salgsaktiviteter i Danmark og Sverige, hvor han blandt andet skal videreudvikle og implementere nye salgstiltag. Det skal være med til at sikre Comwell en stærkere profil, en større andel af markedet og en voksende omsætning. Det skriver Comwell i en pressemeddelelse.

Kommentarer är stängda.