Annonce:

Annonce:

Airbnb vil børsnoteres

Nylig værdiansættelse på 18 mia. dollars.

Efter 12 års uafbrudt vækst og en globalt disruptet hotelindustri er Airbnb nu på vej mod en amerikansk børsnotering, oplyser selskabet.

Airbnb søgte tidligere i august måned myndighederne om tilladelse til børsnotering, og det amerikanske finanstilsyn, SEC, er i gang med at gennemgå betingelserne, så en børsnotering kan finde sted.

Det San Francisco-baserede selskab er for nyligt blevet vurderet til omkring 18 mia. dollars ved en børsnotering. Beløbet er markant lavere end en vurdering fra 2019, hvor Airbnb blev værdisat til hele 31 mia. dollars, men Corona-pandemien har medført betydeligt lavere forventninger til den fremtidige udvikling i bookinger gennem selskabet.

Airbnb beskæftiger ca. 7.500 medarbejdere, og i maj måned oplyste selskabet, at ca. 1.900 medarbejdere ville miste deres job som følge af Corona-krisen. Siden har booking-situationen dog rettet sig noget, og i praksis er kun et fåtal af opsigelserne blevet gennemført.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.