92% nedgang i hotelovernatninger i april

Desperat hotelbranche opfordrer politikere til yderligere redningspakker

April måned viste en nedgang i antallet af overnatninger på danske hoteller på hele 92%, i forhold til april 2019. HORESTA-formand Jens Zimmer Christensen kalder det et ”historisk lavpunkt”, og vurderer at der efter Corona-krisen forestår et kæmpe arbejde for branchen med at få dansk turisme tilbage på rette spor.

Direktør i hotel-organisationen, Katja K. Østergaard, tilføjer, at forretningsgrundlaget for hotellerne stadig er ”væsentligt begrænset”, og tilføjer at der stadig er behov for yderligere økonomisk hjælp til hotellerne. Hun glæder sig og over at den såkaldte lønkompensations-ordning er forlænget til udgangen af august måned.

”Store dele af vores erhverv er de facto tvangslukket. Derfor er der hårdt brug for at understøtte erhvervet på anden vi, hvis vi skal undgå en bølge af konkurser og afskedigelser” siger HORESTA-direktøren.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA