Annonce:

Annonce:

Yderligere fem flyselskaber implementerer IATA Travel Pass

Meddelelsen, der blev givet på den 77. IATA -generalforsamling i Boston, følger efter elleve måneders omfattende test af 76 flyselskaber.

IATA oplyser, at Etihad Airways, Jazeera Airways, Jetstar, Qantas, Qatar Airways og Royal Jordanian vil implementere IATA Travel Pass i en gradvis udrulning på tværs af flyselskabernes netværk. Disse fem flyselskaber slutter sig til Emirates som implementerede IATA Travel Pass tidligere i år.

“Efter måneders test går IATA Travel Pass nu ind i driftsfasen. Appen har vist sig at være et effektivt værktøj til at styre de forskellige rejse- og sundhedsoplysninger, som regeringer verden over kræver. Og det er en stor tillidserklæring, at nogle af verdens mest kendte flyselskaber vil gøre IATA Travel Pass tilgængeligt for deres kunder”, siger Willie Walsh, IATAs generaldirektør.

App’en tilbyder en sikker måde for rejsende at kontrollere kravene til deres rejse, modtage testresultater og scanne deres vaccinecertifikater, kontrollere at disse opfylder destinations- og transitkrav, samt dele disse med myndigheder og flyselskaber inden afgang.

IATA Travel Pass er en mobilapp, der kan modtage og verificere en række COVID-19-testresultater og digitale vaccinationscertifikater. I øjeblikket kan vaccinecertifikater fra 52 lande, der repræsenterer  56% af de globale flyrejser, administreres ved hjælp af appen. Dette vil stige til 74 lande, hvilket repræsenterer 85% af den globale trafik, inden udgangen af ​​november.

IATA Travel Pass forventes at spille en nøglerolle i luftfartsindustriens genopretning efter ​​COVID-19. En digitaliseret løsning til at styre papirarbejdet med COVID-19 sundhedsoplysninger vil understøtte en tilbagevenden til rejser, når grænserne genåbner. Da mange regeringer er afhængige af flyselskaberne til kontrol af COVID-19-dokument, vil dette være afgørende for at undgå køer og overbelastning ved indtjekning, når rejseaktiviteten igen stiger.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.