Annonce:

Annonce:

Virgin Atlantic-ejer: Vi har ikke søgt konkursbeskyttelse

Dementerer mediehistorie om at flyselskabet skulle have søgt konkursbeskyttelse i USA

Hovedaktionær i Virgin Atlantic, Richard Bransons Virgin Group, afviser nu mediehistorier om, at flyselskabet skulle have søgt om konkursbeskyttelse ved en amerikansk domstol. Historien blev bragt af nyhedsbureauet Bloomsberg tirsdag i denne uge, og er siden citeret af nyhedsmedier i både Europa og USA.

Ifølge Virgin Group har flyselskabet ganske vist haft sin sag for ved retsforhandlinger i både USA og England. Men ifølge hovedaktionæren handlede disse retsmøder ikke om konkursbeskyttelse, men derimod om at sikre formelle tilladelser til, at flyselskabets kreditorer kan stemme om en foreslået økonomisk redningspakke for flyselskabet.

Redningspakken sikrer op mod 10 mia. kr. i likviditet til Virgin Atlantic, i en kombination af frisk kapital fra bl.a. hovedaktionæren og forlængede frister for tilbagebetaling af eksisterende gældsposter. Det sidste kræver, at et flertal blandt kreditorerne tiltræder redningspakken.

Det Richard Branson-kontrollerede Virgin Group ejer 51% af Virgin Atlantic. Amerikanske Delta Airlines ejer de resterende 49%.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.