Annonce:

Annonce:

Vælger Amadeus til at godkende sundhedsdokumenter ved bording

Norwegian og GDS-giganten Amadeus udvider samarbejdet.

I takt med at forbruget af flyrejser igen er i vækst stiger også kravene til godkendelse af diverse sundhedsdokumenter før ombordstigning samt ved transit og ankomst. For flyselskaberne er det et konkurrenceparameter at gøre den ofte omstændelige proces så smidig og hurtig for den rejsende som muligt. Hos Norwegian søger man en løsning på udfordringerne gennem et nyt samarbejde med GDS-leverandøren Amadeus, som i den kommende tid tester flyselskabets Traveler ID, en digital sundhedsverifikation.

Med systemet vil den rejsende kunne uploade nødvendig dokumentation, f.eks. Covid 19 pas, i en app eller i Norwegians egne chech-in automater i lufthavne. Teknologien sikrer derefter, at dokumentationen er gangbar og tilstrækkelig, også ifølge de forskrifter, som gælder på ankomstdestinationen.

”Vi er stolte af at implementere Amadeu-teknologien, som har til formål at forbedre passageroplevelsen” siger Tor-Arne Fosser, som er Vice President i Norwegian, med ansvar for digital udvikling og -produkter.

Han tilføjer, at Traveler ID-teknologien, efter hans vurdering, bliver ”et vigtigt værktøj i rejsebranchen” for at sikre turisters tillid til, at gældende rejsebestemmelser altid er overholdt.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.