Annonce:

Annonce:

Sydkorea vil ophæve MAX forbud

Sydkorea besluttede at ophæve flyveforbuddet på Boeing 737 Max senere på måneden, oplyste Ministeriet for Land, Infrastruktur og Transport fredag, mere end to år efter ulykkerne i Indonesien og Etiopien.

Efter en årelang overvågning af B737 Max-flyene, som har genoptaget flyvninger i andre lande, samt baseret på udtalelser indsamlet fra luftfartseksperter, konkluderede regeringen, at sikkerhedsproblemerne er løst, siger en talsmand for ministeriet.

Siden november sidste år har B737 Max-fly fløjet mere end 506.330 timer, eller 206.856 flyvninger, og der er ikke fundet nogen sikkerhedsrelaterede problemer, sagde ministeriet.

Efterforskere har fastslået at ulykkerne med B737 Max-flyene skyldtes en defekt sensor kaldet “Angle of Attack” (AOA), som fik flyene til at styrtdykke. Boeing har påtaget sig opgaven med at forbedre de overordnede mekanismer, herunder cockpit-computersystemet, AOA-sensorerne og anden software.

Flyveforbuddet er i følge ministeriet allerede ophævet i 179 lande. Fra begyndelsen af ​​denne måned havde 31 luftfartsselskaber i 22 lande sat flymodellen i drift.

 

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.