Annonce:

Annonce:

Stewardesser får tilladelse til at bære ansigtsmasker

Cathay Pacific Airways har givet deres flybesætning tilladelse til at bære ansigtsmasker for at beskytte sig mod det nye coronavirus.

I denne uge krævede fagforeningen for besætningspersonalet hos det kinesiske flyselskab Cathay Pacific Airways, at stewardesserne skal bære ansigtsmasker på alle flyvninger for at undgå at blive smittet med det nye coronavirus fra Kina.

Nu har flyselskabet lyttet til stewardesserne og giver dem tilladelse til at bære ansigtsmasker, når de arbejder på flyoperationer fra det kinesiske fastland. Det skriver rejsemediet travelmole.com.

Stewardesserne er dog stadig ikke tilfredse med tilladelsen, da de mener, det skal udvides til samtlige flyvninger med det Hong Kong-baserede flyselskab.

Cathay Pacific Airways er også begyndt at udlevere ansigtsmasker og desinficerende servietter til passagerer til Hong Kong fra Wuhan, hvor virusset forventes at stamme fra.

De kinesiske myndigheder bekræfter over 300 tilfælde af virusset i Kina, hvor seks mennesker er bekræftet døde. Samtidigt har coronavirusset spredt sig til Thailand, Sydkorea, Japan, Taiwan og USA.

 

Kommentarer är stängda.

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.