Annonce:

Annonce:

Småkreditorer skuffede over Norwegian-løsning

De mindre kreditorer i lavprisselskabet Norwegian føler sig forbigået på bekostning af de større.

Tidligere har det været fremme, at kreditorer helt ned i privatrejse-størrelse går glip af deres lovmæssige erstatning for annullerede rejser, fordi Norwegian dels har været længe om at ekspedere deres sager, dels har tømt pengebeholdningen i mellemtiden for at sikre andre kreditorer.

Men også mindre virksomheder, der har udført arbejder for Norwegian, må anse deres tilgodehavender for tabt. Det norske erhvervsmedie E24.no har tale med tre af de i alt 1.156 ”mindre kreditorer” i Norwegian, som i det nuværende rekonstruktionsforslag ser ud til at modtage bare fem pct. i dividende, for at Norwegian kan flyve videre.

En af virksomhederne, Alfa Solution, leverer blandt andet overdækningerne til de mange Norwegian-fly, der har været parkeret i henved et år, så der ikke slipper fugt og urenheder ind og ødelægger flyene under langtidsparkeringen.

Ifølge Alfa Solution vidste både de og Norwegian, at rejsebranchen led under Covid 19, men selskabet blev forsikret om, at man selvfølgelig ville få betalt det arbejde, man udførte. Men alligevel har Alfa Solution altså nu udsigt til – måske – at få fem pct. i dividende.

”Vi er lidt forbandede på Norwegian, for at sige det ligeud” siger daglig leder i Alfa Solution, Rune Johansen til E24. Han tilføjer: ”Jeg føler at de, set helt på spidsen, har drevet deres forretning ulovligt, på kreditorernes regning”.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.