Singapore Airlines forlænger hovedsponsorat af Formel 1-løb

Singapore Airlines (SIA) har annonceret, at de fortsat vil være hovedsponsor for Formel 1 Singapore Grand Prix i de næste to år, frem til 2021.

Singapore Airlines blev første gang hovedsponsor for Singapore Grand Prix i 2014. Nu forlænger flyselskabet hovedsponsoratet af Formel 1-løbet til 2021.

Singapore Grand Prix er et af de mest ekstravagante løb i Formel 1, da løbet køres på Marina Bay Circuit, som løber gennem byen med den famøse skyline som kulisse, over ca. 5 km.

– Singapore Grand Prix er højdepunktet i Singapores sportskalender og tiltrækker mange mennesker med det spændende Singapore Night Race samt populære underholdningstilbud. Vi ser frem til at fremvise Singapore til hele verden gennem dette sponsorat og styrke turismen til gavn for både singaporeanerne og besøgende, siger Singapore Airlines’ CEO, Goh Choon Phong.

En af de store entusiaster for Grand Prix’et i Singapore er 34-årige Steffen Møller. Han tager igen i år afsted til Singapore for tiende gang med Singapore Airlines og rejsebureauet Discovery Travel.

Steffen Møller tager igen i år til Formel 1 i Singapore for 10. år i træk

– Jeg har set mange racerløb i verden, men Formel 1 i Singapore er et helt unikt løb. I modsætning til mange andre steder bygger man banen op midt inde i byen, kun til lejligheden. Så kører deltagerne om aftenen, hvor banen lyser op – det er ret unikt.

– Pakkerejsen, som Singapore Airlines og Discovery Travel har skabt, er et unikt og luksuriøst koncept, som jeg ikke har kunnet komme i nærheden af andre steder som almindelig kunde. Man føler, at man får lidt ekstra. Så det koncept har virkelig fanget mig, forklarer Steffen Møller i en pressemeddelelse fra Singapore Airlines.

Ifølge Singapore Airlines skal omkring 150-170 danske Formel 1-fans på ruten til Singapore i år. Formel 1-løbet bliver afholdt 20-22 september.

Kommentarer är stängda.