Annonce:

Annonce:

SAS tilbyder gratis ombooking for rejser til Kina

Virusudbruddet i Kina får nu flyselskabet SAS til at tilbyde kunderne muligheden for at ombooke tidspunktet for billetter til Kina.

Efter de skandinaviske myndigheder fraråder rejser til Hubei-provinsen i Kina, har SAS nu besluttet, at de tilbyder gratis ombooking af rejser til Kina. Det fortæller Knut Morten Johansen, der er informationschef hos SAS.

– Udenrigsministerierne i hele Skandinavien, Norge, Sverige og Danmark, fraråder rejser til Hubei-provinsen. Nu flyver SAS ikke til den provins, men når det gælder flyvninger til og fra Kina, kan man nu ændre sin booking gratis, hvis man har en rejse før 23. februar, siger han til Ritzau.

Tilbuddet om at ombooke rejsen gælder dog kun ændring af rejsetidspunktet, og man kan derfor ikke ændre rejsen til en anden destination.

– Så hvis du har en billet med en rejsedato før den 23. februar, så kan du ændre tidspunktet for rejsen til et hvilket som helst andet tidspunkt, siger Knut Morten Johansen.

Efter 23. februar vil SAS igen tage stilling til, om man beslutter at forlænge tilbuddet.

Myndighedernes udmelding skyldes udbruddet af coronavirusset, der har bredt sig til fra Wuhan i Kina til flere lande verden over, herunder Australien, Japan, Nepal, Sydkorea, USA og Frankrig, skriver Ritzau.

Kommentarer är stängda.

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.