SAS og Apollo fornyer samarbejde

Apollo vælger endnu engang at forlænge det mangeårige samarbejde med SAS. Det betyder, at SAS kommer til at stå for størstedelen af charterflyvningerne fra Skandinavien i løbet af sommer- og vintersæsonen 2020.

SAS fornyer nu samarbejdet med rejsearrangøren Apollo og kommer til at flyve Apollos kunder til og fra 23 steder i Sverige, Danmark og Norge til 26 destinationer rundt om i Europa i sommer- og vintersæsonen 2020.

– Vi er meget glade for aftalen og vores mangeårige samarbejde med Apollo. Chartersamarbejdet er en vigtig del af vores strategi med at sæsontilpasse kapaciteten, siger Markus Ek, VP Corporate and Agent Sales hos SAS.

SAS’ flyflåde gør det muligt for Apollo at tilbyde direkte flyvninger fra lufthavne både i storbyområder og regionalt i Sverige, Norge og Danmark.

– For Apollo er det naturligt at forlænge samarbejdet med SAS: Det er et skandinavisk flyselskab, som er en pålidelig og god partner og som lægger stor vægt på bæredygtige rejser. Vores kunder værdsætter den service og pålidelighed, som SAS tilbyder med direkte flyvninger til vores destinationer, siger Leif Vase Larsen, nordisk VD for DER Touristik Nordic AB.

Aftalen har en værdi på cirka 1,4 milliarder svenske kroner. Det svarer til godt 1 milliarder kroner.

Kommentarer är stängda.