Annonce:

Annonce:

SAS-chef: Oversøisk salg er helt i bund

Koncerndirektør forventer, at det oversøiske billetsalg først for alvor vender tilbage, når en effektiv vaccine mod Corona er fundet.

Mens man hos SAS har oplevet en forholdsvis hurtig tilbagevenden af indenrigstrafik, og at intra-skandinavisk trafik mere og mere er begyndt at rette sig, ligger det tungere med billetsalget af oversøiske flybilletter.

På flere afgange er der under 30 passagerer ombord på fly med plads til over 200 passagerer. Og ifølge koncerndirektør i SAS, Simon Pauck Hansen, er der ikke udsigt til nogen snarlig forbedring. Til Finans.dk siger koncerndirektøren, at SAS først forventer en normalisering af flytrafikken i 2022, og at det forudsætter, at der er fundet en effektiv Corona-vaccine på det tidspunkt.

Med mere end 90 % af de oversøiske passagerer væk i forhold til rejsemønsteret sidste år, hænger driften af de få oversøiske ruter, SAS driver, kun sammen på grund af fragtindtægter. I sidste uge havde SAS 12 oversøiske flyafgange mod 70 i samme uge sidste år.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.