Annonce:

Annonce:

SAS blandt de mest flyvende i Europa

SAS-fly fylder for øjeblikket mere i det europæiske luftrum end langt større konkurrenter som Lufthansa, British Airways og Air France.

Det er især den norske indenrigstrafik, der flytter SAS op på listen, hvor selskabet kun overgås i det europæiske luftrum af Turkish Airlines, Ryanair, Pegasus og KLM. Det skriver Jyllands-Posten.

Ifølge tal fra Eurocontrol gennemførte SAS i uge 47 i alt 268 flyvninger. Dermed lå flyselskabet i den seneste uge nr. 5 på listen over operatører med de fleste flyvninger.

Til gengæld er SAS-flyene langt fra fyldte. I oktober måned havde SAS således en belægningsprocent på blot 37, en halvering i forhold til tiden før Corona-krisen.

Mest flyvende i Europa er Turkish Airlines, med mere end 600 flyvninger i uge 47, fulgt af Ryanair, der i samme uge udførte 441 flyvninger. Opgørelsen viser videre, at de fleste flyselskaber oplevede en tilbagegang i uge 47 i forhold til ugen før.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.