Annonce:

Annonce:

Ryanair: Kvartalstal bedre end frygtet

Blodrøde tal er trods alt bedre end analytikernes forventninger.

Et underskud på 185 mio. Euro blev resultatet i det seneste regnskabskvartal for irske Ryanair. Men selvom underskuddet er uvant grum læsning for selskabet, er det trods alt bedre end forventet. Estimater fra en kreds af analytikere, som Bloomberg havde indsamlet, viste en forventning om et underskud på henved 277 mio. Euro.

Underskuddet er resultatet af en omsætning, der er styrtdykket fra 2,31 mia. Euro til nu blot 125 mio. Euro, og et passagertal, der endte på 500.000 passagerer mod 42 mio. rejsende i samme periode i samme periode sidste år.

Flyselskabets ledelse siger, i en kommentar til regnskabstallene, at den primære frygt nu handler om Corona-virussets genopblussen, så en anden pandemibølge vil lamme flytrafikken igen til efteråret.

”Det er umuligt at forudsige, hvor lang tid covid-19-pandemien vil vare, og en anden bølge af coronasmittede på tværs af Europa i det sene efterår, når den årlige influenzasæson begynder, er vores største frygt lige nu”, lyder det i regnskabsmeddelelsen.

Ryanair venter at operere med 40 pct. af kapaciteten i juli, 60 pct. i august og 70 pct. i september.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.