Annonce:

Annonce:

Ryanair driller Novak Djokovic

Ryanair kunne ikke modstå fristelsen, da chancen for at drille tennisstjernen og verdens nr. 1 Novak Djokovic, efter at serberen onsdag blev nægtet adgang til Australien.

Djokovic annoncerede i et Instagram-opslag tirsdag, at han fløj til Australien til sæsonåbningen efter at have fået “en undtagelse”. Tennis Australia bekræftede, at den nidobbelte Australian Open-mester havde “ansøgt om en medicinsk dispensation, som blev givet efter en streng gennemgang, der involverede to separate uafhængige paneler af medicinske eksperter.”

Dispensationen blev givet da Djokovic indenfor de seneste 6 måneder har haft Covid-19 og derfor ikke kunne blive vaccineret.

Men mens Djokovic var på vej til Melbourne, fandt embedsmænd fra den australske grænsestyrke ud af, at et medlem af Djokovics hold havde ansøgt om den “forkerte type” visum.

Da Djokovic landede i Melbourne sent onsdag lokal tid, blev han tilbageholdt og afhørt. Han opholder sig nu på et karantænehotel mens han afventer nu resultatet af en ankesag.

Ryanair benyttede straks chance og sendte et spydigt tweet afsted til Serberen.

Australiens premierminister tweetede: “Hr. Djokovics visum er blevet annulleret.”

“Regler er regler, især når det kommer til vores grænser. Ingen er over disse regler. Vores stærke grænsepolitikker har været afgørende for, at Australien har en af ​​de laveste dødsrater i verden fra COVID, vi fortsætter med at være på vagt.”

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.