Annonce:

Annonce:

Ryanair afnoteres på børsen i London

Ryanair har bekræftet, at det afnoteres fra børsen i London, og henviser til høje adgangsgebyrer, lavt niveau af aktiehandel og post-Brexit ejerskabsregler som faktorer i sin beslutning. Flyselskabets sidste dag på London-børsen bliver den 17. december, hvorefter selskabet udelukkende bliver noteret på den irske Euronext børs i Dublin.

Flyselskabet sagde, at det har underrettet Storbritanniens Financial Conduct Authority og ville blive officielt afnoteret kl. 08:00 den 20. december.

Efter afnotering fra LSE vil Ryanair udelukkende blive noteret på det irske Euronext Dublin.

Ryanair sagde, “Efter annulleringen af ​​London-noteringen vil selskabet fortsat have en notering på det regulerede marked i Euronext Dublin, som tilbyder aktionærer den højeste standard for beskyttelse, herunder overholdelse af den britiske kodeks for corporate governance.”

Flyselskabet kommenterede, at det lave niveau af aktiehandel ikke retfærdiggjorde omkostningerne ved at blive på London-børsen.

Efter at have annonceret, at selskabet vil afnoteres fra LSE, faldt aktierne i Ryanair med 2,6 %. Med en værdiansættelse på omkring 18,4 milliarder pund (24,5 milliarder dollars) er Ryanair et af de største flyselskaber noteret på London-børsen.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.