Annonce:

Annonce:

Ryanair åbner ny base i Madeira

Ryanair annoncerede åbningen af sin femte base i Portugal og baserer 2 nye fly, hvilket repræsenterer en investering på $200 mio. sideløbende med introduktionen af 10 nye ruter – der forbinder Madeira med det portugisiske fastland og med 6 andre europæiske lande og positionerer regionen som en førende turistdestination .

Ryanairs nye base på Madeira repræsenterer dets engagement i Portugal og demonstrerer yderligere Ryanairs evne til hurtigt at genopbygge Portugals turistindustri med over 40 ugentlige flyvninger på 10 nye ruter, herunder 5 eksklusive ruter, næste sommer. Ryanair vil operere over 160 portugisiske ruter næste sommer (mere end dobbelt så mange som TAP) til 15 lande, hvilket gør Ryanair til Portugals nummer et luftfartsselskab med hensyn til valg, priser og præstation til tiden.

For at fejre åbningen af ​​sin nye Madeira-base lancerer Ryanair et spændende sædeudsalg med priser fra kun 29,99 € til næste sommer – fantastiske nyheder for dem, der planlægger en afslappende sommerferie eller en eventyrlig weekendudflugt til Madeira. Kendt for sin berømte fin vin og fantastisk naturskønne bjergstier, disse forbløffende lave billetpriser er tilgængelige indtil torsdag den 25. th  November kun, om Ryanair.com.

De nye ruter går til Bruxelles Charleroi, Dublin, Lissabon, London Stansted, Manchester, Marseille, Milan Bergamo, Nürnberg, Paris Beauvais og Porto.

Ryanairs administrerende direktør Eddie Wilson siger: “Vi er glade for at annoncere åbningen af ​​vores nye base på Madeira, som vil levere øget forbindelse med  2 baserede fly og 40 ugentlige flyvninger på tværs af 10 nye ruter, der forbinder Madeira med byer som London, Paris, Dublin, Milano og Manchester på en helårsbasis. Denne investering på 200 mio. USD vil ikke kun booste Portugals økonomi ved at drive vital turisme, men vil også skabe mere end 60 direkte job i regionen og over 400 arbejdspladser på Madeira.

Effektiv drift og konkurrencedygtige lufthavnstakster danner grundlaget for, at Ryanair kan levere langsigtet trafikvækst og øget forbindelse. Vi arbejdede tæt sammen med vores partnere i Madeira lufthavn, Tourism de Portugal og APM for at sikre denne vækst og forbedre tjenesterne for dem, der bor, arbejder eller ønsker at besøge regionen.

På et tidspunkt, hvor andre flyselskaber reducerer deres flåder og lukker baser, er vi glade for at fortsætte med at investere i både vores folk og lufthavne i Portugal.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.