Annonce:

Annonce:

Qatar Airways lanceringskunde for Boeing B777-9

Qatar Airways demonstrerede torsdag sin rolle som global lanceringskunde for den seneste generation af Boeing 777-fly, 777-9 modellen, efter at have hilst det ultramoderne, brændstofeffektive jetfly velkommen til Doha.

VIP-gæster sluttede sig til Qatar Airways Group Chief Executive, Mr. Akbar Al Baker, for at byde ​​flyet velkommen. Flyet bliver i Qatar indtil det vender tilbage til Seattles Boeing Field for at fortsætte sit strenge testprogram.

Flyet, som forventes at slutte sig til selskabets flåde i den nærmeste fremtid, vil være verdens største og mest effektive to-motors jetfly, der leverer 20 procent lavere brændstofforbrug og emissioner end tidligere generations fly. Teknologier, der muliggør denne effektivitet, er dens nye kulfiberkompositvinge, nye motorer og naceller med naturligt laminært flow.

777-9 bygges på erfaringerne fra tidligere 777 modeller samt  787 Dreamliner for at levere fremtidens flyoplevelse. Både passagerer og besætning vil nyde en mere komfortabel kabinehøjde, bedre luftfugtighed, en mere jævn flyvning, en bredere kabine, større vinduer og en rummelig arkitektur.

Qatar Airways Groups administrerende direktør, Mr. Akbar Al Baker, sagde: “Det var tilbage i 2013, at Qatar Airways Group oprindeligt annoncerede sin planlagte investering i Boeings seneste generation af fly.

“Efter at have besøgt Boeing-fabrikken i Everett, Washington i september 2018, havde vi mulighed for personligt at se 777-9 helt tæt på, men i dag er den første chance for flyselskabet og vores værdsatte VIP-gæster til at være vidne til vores betydelige engagement i dette utrolige fly her i Qatar.

“Vi er enormt stolte af at være global lanceringskunde for dette brancheførende produkt og at være i stand til at vise vores forpligtelse til fortsat at støtte vores blomstrende globale netværk med en flåde, der omfatter den yngste, mest teknologisk avancerede og effektive to-motors fly i verden.”

Boeing Commercial Airplanes præsident og CEO, Stan Deal, sagde: “Vi er beærede over Qatar Airways’ vedvarende engagement i 777-9 og det partnerskab og innovation, det repræsenterer. Med sin hidtil usete forbedring af brændstofeffektivitet og emissioner og nye niveauer af komfort, ser vi frem til at se 777-9 glæde Qatar Airways passagerer i mange år fremover.”

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.